hero image
 
 
 
ΘΕΡΜΟΠΡΟΣΟΨΗ
Ράπτης Σταύρος | Μονώσεις Κόρινθος


Εξασφαλίστε την εσωτερική θερμοκρασία του σπιτιού σας κάνοντας θερμοπρόσοψη. Δημιουργώντας ένα τοίχο προστασίας, η θερμοπρόσοψη, μπορεί να εξασφαλίσει ένα ιδανικό περιβάλλον διαβίωσης και την προστασία του κτιρίου σας από τις ακραίες καιρικές συνθήκες τον χειμώνα και το καλοκαίρι. 

Η θερμοπρόσοψη μπορεί να εφαρμοστεί τόσο σε υφιστάμενα όσο και σε νεόδμητα κτίρια, είτε πρόκειται για οικία είτε για επαγγελματικό χώρο, αποτελώντας μια ποιοτική και σύγχρονη λύση για την αποτελεσματική μόνωση του κτιρίου σας.

Δεσμευόμαστε για την άριστη εξυπηρέτηση κάθε πελάτη, με εγγυημένα αποτελέσματα εργασίας, σε άκρως ανταγωνιστικές τιμές.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΝΟΙΞΗ - ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2022
Θερμοπρόσοψη από 40€/τ.μ.
*Στις τιμές δεν συμπεριλαμβάνεται ο ΦΠΑ.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Η επιχείρησή μας “ΡΑΠΤΗΣ ΣΤΑΥΡΟΣ” η οποία βρίσκεται στην Κόρινθο και το εξειδικευμένο προσωπικό της, μπορούν να αναλάβουμε οποιαδήποτε εργασία θερμοπρόσοψης επιθυμείτε να πραγματοποιήσετε στο κτίριό σας, εξυπηρετώντας άμεσα την Κόρινθο, την Αττική και όλη την Ελλάδα κατόπιν συνεννόησης.

Με ένα τηλεφώνημα στο 6944336609 ερχόμαστε άμεσα στο χώρο σας, προκειμένου να τον μελετήσουμε, να ακούσουμε τις ανάγκες σας και να σας προτείνουμε τις ιδανικές λύσεις.

Εμπιστευθείτε την μακροχρόνια εμπειρία και τεχνογνωσία μας και επωφεληθείτε των πολύ σημαντικών πλεονεκτημάτων της ορθής μόνωση του κτιρίου σας.
 
 
 
 
 
 
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ
 
 
 
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

για να συζητήσουμε τις ανάγκες σας και να σας προτείνουμε τις ιδανικές λύσεις για την μόνωση του κτιρίου σας. Εξυπηρετούμε άμεσα την Κόρινθο, την Αττική και όλη την Ελλάδα κατόπιν συνεννόησης.